Producenci

Statystyki

Produktów:
529
Kategorii:
32
Nowości:
23
Promocje:
5

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu fun4dog.pl

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego systemu będziesz musiał sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twoje imię, nazwisko, adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Zanim będziesz mógł dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, adres e-mail, oraz dane dotyczące formy płatności. Jeżeli jesteś już zarejestrowany przed dokonaniem zakupu – do formularza zakupu zostaną przeniesione dane, które zostały wprowadzone podczas rejestracji, możesz jednak dokonać ich zmiany przed wysłaniem zamówienia.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja nie jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu, jednak umożliwia skorzystanie z kilku ciekawych i przydatnych funkcji: sprawdzenie statusu zamówienia i historii zamówień, w przyszłości mogą zostać dodane nowe funkcje.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru.  Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążenia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu i jako formę płatności wybierzesz płatność kartą kredytową.

W celu realizacji zamówienia dane osobowe (imię, nazwisko, adres, nr. telefonu) podajemy na formularzu wysyłki Poczty Polskiej lub firmy kurierskiej UPS albo DPD. Dzięki temu poczta lub kurier będzie mógł dostarczyć przesyłkę i skontaktować się z Tobą w celu odbioru przesyłki. Więcej na temat Poczty Polskiej oraz firm kurierskich znajdziesz na stronach http://www.poczta-polska.pl/ , http://www.ups.com/content/pl/pl/index.jsx , http://www.dpd.com.pl/ . Zobacz również politykę prywatności ww. firm http://www.dpd.com.pl/polityka.asp , http://www.ups.com/content/pl/pl/resources/ship/terms/privacy.html?WT.svl=Footer .

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji, a także opcję tę również będzie można znaleźć w panelu klienta.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać poprzez e-mail nasz Newsletter.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

„Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek serwisu internetowego fun4dog.pl, prześlij e – mail pod adres sklep@fun4dog.pl lub listem poleconym na adres: JK FOTO Krzysztof Fagas L. Węgierskiego 19, 62-100 Wągrowiec”

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji „Edytcja profilu”, „Zmień hasło”, „Przejdź do edycji adresów w zakładce „Moje konto”, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie. Zmiany te będą wprowadzane przede wszystkim z ważnych przyczyn takich jak zmiana ustawodawstwa, zmiana zakresu świadczenia usług i/lub przedmiotu działalności.
O zmianach polityki prywatności będziemy Ciebie powiadamiać komunikatem w panelu klienta, poprzez e-mail lub poprzez komunikat na stronie głównej sklepu.

Kontakt

JK FOTO Krzysztof Fagas. Węgierskiego 19, 62-100 Wągrowiec.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt telefoniczny na numer 726 261 260, adres e-mail: sklep@fun4dog.pl.

Niniejsza polityka obowiązuje od dnia 03.04.2013

Dokładne informacje jak zarządzać plikami cookie dla użytkowników: -

- przeglądarki Firefox: http://support.mozilla.org/pl/kb/ciasteczka

- przeglądarki Internet Explorer 7 i 8: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-vista/block-or-allow-cookies

- przeglądarki Internet Explorer 9: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9 ,

- przglądarki Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647 .

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Produkt dnia

Maced Szprotki Suszone 40g Maced Szprotki Suszone 40g 3,00 zł 4,00 zł

Super Atom Super Atom 55,00 zł

Promocje

Sklep internetowy Shoper.pl